IV ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Χορωδιών Ενηλίκων & Παιδικών, Φιλαρμονικών, Βυζαντινής Μουσικής & Παραδοσιακών Χορών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

23/24/25 & 26 Νοεμβρίου 2023

Το ΛΥΔΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον Ο.ΔΙ.ΑΣ., την Interact Group LTD, την INTERNATIONAL ACTION ART ομίλου UNESCO και υπό την αιγίδα του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης με υπεύθυνη και καλλιτεχνική διευθύντρια  την      κ. Νατάσα Ιγνατιάδου αναγνωρισμένη από το υπουργείο Πολιτισμού, διοργανώνει το 4ο διεθνές φεστιβάλ Χορωδιών Ενηλίκων & Παιδικών, Φιλαρμονικών, Βυζαντινής Μουσικής & Παραδοσιακών Χορών στις 23/24/25 & 26/11/2023.

Σκοπός του φεστιβάλ μέσα από αυτήν την  μεγάλη διοργάνωση, είναι να αναδείξουμε το έργο των συμμετεχόντων από την Ελλάδα αλλά και Διεθνώς. 

Στόχος μας να ενώσουμε και να προβάλουμε τις πολιτιστικές δράσεις που εξυψώνουν το πνεύμα της μουσικής και της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Το Λυδικό Ωδείο Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1995 από τον Κυριακίδη Κωνσταντίνο και Ιγνατιάδου Αναστασία καλλιτεχνική διευθύντρια. Είναι πλέον στην λίστα των καλύτερων μουσικών ιδρυμάτων.

Τόσο η διεύθυνση του ωδείου αλλά και το προσωπικό, το οποίο είναι αξιολογότατο έχουν ως στόχο την σωστή εκπαίδευση μέσα από την ελευθερία της δημιουργίας.

Οι καθηγητές και μαθητές του ωδείου μας έχουν συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συναυλιών φιλανθρωπικού σκοπού, πολλοί εκ των οποίων διοργανώθηκαν από το Λυδικό Ωδείο.

Διδάσκονται όλα τα όργανα αναγνωρισμένα και μη από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού , καθώς επίσης και όλα τα ανώτερα θεωρητικά.

Τα χορωδιακά σύνολα και η ορχήστρα δωματίου του ωδείου δώσανε συναυλίες τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Μεγάλη δε η συμμετοχή τους σε συναυλίες του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης καθώς και σε συμμετοχή για εγγραφή cd διαφόρων σχημάτων της πόλης μας.

Σημαντικό επίσης είναι ότι οι απόφοιτοι μας είναι ήδη ενεργοί επαγγελματίες.

Θα είναι χαρά και τιμή μας να σας έχουμε στο Φεστιβάλ μας.